Referenties

“Ik houd van je directheid en het doorpakken.  Ook fijn dat je zo ervaren bent om een ander pad te bewandelen als de ene geblokkeerd (b)lijkt”

Karen Schoen, Manager Wonen


“Je weet te confronteren en te spiegelen wanneer nodig. Daarnaast hebt je een behoorlijke dosis energie en humor die je inzet om de goeie balans te creëren tussen diepgang en luchtigheid. Wat je goed doet is dat je probeert het ongemak een beetje op te zoeken en kijkt waar je verder kan uitdagen. Ik heb gemerkt dat je door jouw manier van vraagstelling mij tot inzichten heeft laten komen zonder dat je daarbij een dominante rol hebt ingenomen.”

Famke,Coördinator woon-werktraject


“Wat een vakvrouw! Renske stelt je makkelijk op je gemak en weet met haar gevoel voor humor een prettige sfeer te creëren. Ze weet waar ze het over heeft en kan de vraag achter de vraag goed doorgronden. Ze motiveert je wanneer je dat nodig hebt en geeft je ook de spreekwoordelijke schop onder de kont als je dat nodig hebt. Ik gun iedereen een gesprek met Renske!”

Esther Schouten, Mobiliteitsadviseur Rechtbank


“Renske stelt op een fijne manier de juiste vragen om je aan het denken te zetten. Ze helpt jou om de regie te nemen over je loopbaan”.

Mirjam Klinkhamer, Educatief medewerker


“Renske begeleidde mij  in mijn zoektocht naar mijn passie en ander werk. In de gesprekken en trainingen die ik met haar heb gehad, heb ik haar ervaren als betrokken, doortastend en direct. Ze werkt doelgericht en zet daarbij waar nodig liefdevol haar eigen ervaringen in. Renske kan buiten de box denken en aansluiten bij de behoefte van de klant. Voor mij heeft dit de gouden tip opgeleverd waarmee ik nu een stuk dichter bij mijn passie ben gekomen en ik bovenal weer volop vertrouwen ervaar!”

Brenda Monsma, Organisatieadviseur


“Ik werk inmiddels een aantal jaar met Renske. Naast een prettig en warm persoon, kan zij heel scherp en concreet verwoorden wat er speelt. Is erg creatief en goed in staat om out of the box te denken. Zeer warm aan te bevelen voor coaching trajecten.”

Luis Zaagmans. Job-Hunter/Arbeidsmarktmakelaar