“Renske wist tijdens de eerste ontmoeting in iets meer dan een uurtje meteen de rode draad uit een warrig verhaal te halen en tegelijkertijd te identificeren waar mijn behoefte lag. Ze kan feilloos het tempo overnemen van haar gesprekspartner maar kan ook vertragen of versnellen; afhankelijk van de setting en/of het onderwerp. Tijdens vervolgafspraken nam Renske regie door kaders te schetsen en opdrachten mee te geven zonder daarbij te sturen op de inhoud. Je staat na een afspraak helemaal aan! Renske haar kracht zit in het spiegelen van hetgeen ze hoort dus luisteren is zeker een van haar grootste competenties. Ik was verbaasd hoe snel en hoeveel effect de afspraken hebben gehad. De interventies zijn on point en geschikt voor mensen die niet weten waar ze staan of voor mensen die weten wat ze willen maar niet weten hoe ze ergens moeten komen.”

Wilco Sikkema, manager


“Ik heb in 2019 een vijftal sessies met Renske mogen houden. Ik wilde mijn opgebouwde ervaring ontleden in ‘Wat weet ik?’ en vooral ‘Waar ben ik goed in?’, zodat ik op basis van mijn vaardigheden kan besluiten hoe ik mijn verdere loopbaan kan en wil gaan vormgeven. Renske heeft mij met diverse huiswerkopdrachten laten nadenken over mijzelf. In de opvolgende, persoonlijke gesprekken bespraken we die opdrachten en wist zij mij goed te leiden in het herkennen van mijn vaardigheden en vooral te benoemen van welke werkzaamheden ik enthousiast wordt (en van welke werkzaamheden vooral niet). Ik kijk met veel enthousiasme terug op dit traject!”

Michel Schippers


“Renske was voor mij de juiste persoon op het juiste moment. Iemand die gerichte vragen stelt, soms prikkend en uitdagend, om te onthullen en zelf in te laten zien. Voor mij was Renske, in combinatie met creatieve opdrachten en als goede gesprekspartner, de perfecte coach om eigen talenten te ontdekken en beweging te realiseren, zoals mentaal als fysiek. Gedurende het traject merk je aan alles dat Renske maatwerk boven een standaard draaiboek kiest. Een aanrader voor iedereen die openstaat voor nieuwe inzichten en actie.”

Quirijn


“Ik heb met Renske gewerkt aan een manier om mijn werkplezier terug te vinden, zonder naar een nieuwe baan te hoeven gaan. Wat ik heb gewonnen is dat ik zowel naar mezelf als m’n omgeving hardop kan zeggen waarvan ik “aan” ga en dat dat goed is. Renske is flexibel geweest en heeft hard gezocht naar een werkmethode om mij op m’n gemak te stellen en los te maken zodat ik meer open stond voor m’n eigen gevoel. Eerst binnen, met de ingevulde testjes bij de hand. Later buiten tijdens een paar boswandelingen.”

Mark, Engineer


“Renske stelt precies de goede vragen om snel tot de kern te komen van wat aandacht behoeft. Ze voelde intuïtief aan wat belangrijk is uit hetgeen ik vertelde, waardoor we gericht te werk konden gaan. Ik beleefde dat ik echt coaching op maat kreeg en geen standaard programma doorliep. De opdrachten die ik tussendoor kreeg waren leuk om te doen en gaven veel inzicht. Wat ik ook prettig vond, was dat Renske af en toe heel bewust advies gaf, op een moment dat ik dat nodig had. Kortom, ik heb de loopbaancoaching als zeer waardevol ervaren en heb er inzichten bij opgedaan die ik nu nog geregeld kan toepassen in mijn werk.”

Els, Manager Leren & Ontwikkelen


“Renske vraagt door en daagt uit, in de gesprekken en met opdrachten die uitnodigen tot creativiteit. Die je ook grondig aan het denken zetten: waar sta ik nu in mijn werk, waar wil ik heen en ben ik op de goede weg daar naar toe. Cruciale vragen waarop ik dankzij Renske’s bezielde en bezielende begeleiding de antwoorden heb teruggevonden. Ik werk daardoor weer met charme en zelfvertrouwen, en dat voelt heel goed.”

Desiree, Programmeur


“Een loopbaan/ coaching traject onder begeleiding van Renske is niks minder dan een waardevol cadeau.In een relatief korte periode haalt Renske boven water wat verstopt is, raakt wat aangeraakt moet worden en zet aan tot actie. Renske luistert goed, geeft rust en ruimte voor eigen overwegingen en zegt de juiste dingen op het juiste moment. Met empathie, humor en niet te beroerd om de vinger op de zere plek te leggen, heeft Renske mij geholpen weer op het juiste spoor te komen. Ik ben heel blij met het feit dat mijn werkgever mij in de gelegenheid heeft gesteld om dit traject met Renske te doorlopen. Het effect is overduidelijk: een medewerker die weer plezier heeft in en energie krijgt van haar werk, en niet onbelangrijk weer zichtbaar toegevoegde waarde biedt.”

Stefanie Proces Verbeteraar Business Change